To nyopprettede stillinger

I møte med en betydelig vekst innenfor en bransje som ofte betraktes som liten, har vi opprettet to nye stillinger i selskapet. Denne strategiske utvidelsen av teamet kommer som svar på økende aktivitet og behovet for mer ekspertise innen vannkraftsektoren.

Med en visjon om å øke bevisstheten om bransjen og tiltrekke talent utenfor de tradisjonelle nettverkene, søkte vi bredt ut for å finne kandidater. Vi er veldig fornøyde med ansettelsene og mener selv vi har lykkes med å rekruttere personer som bringer med seg unik erfaring og nye perspektiver.

Eivind og Einar inspiserer Ervikselva Kraftverk like utenfor Førde.

Eivind Hagen – prosjektleder

Eivind trer inn i rollen som prosjektleder i utbyggingsfasen med en solid og omfattende bakgrunn fra anleggsbransjen. Eivind har en mastergrad i Bygg og miljøteknikk fra NTNU, hvor han spesialiserte seg i betong. Med mange års erfaring og variert karriere hos ulike entreprenører, bringer Eivind med seg en dyp forståelse av kompleksiteten og utfordringene som følger med prosjektledelse. Hans evne til å navigere gjennom forhandlinger og løse problemer på en effektiv måte gjør ham til en uvurderlig ressurs for vårt team.

Einar Halvorsen – teknisk sjef

Einar Halvorsen bringer med seg over ti års erfaring i energisektoren til sin rolle som teknisk leder hos oss. Hans karriere, som startet som energimontørlærling og førte ham til å jobbe med høyspentbrytere og koblingsanlegg hos Siemens, har gjort ham til en ekspert på området. Einar kombinerer sin tekniske innsikt med praktisk kunnskap og en dedikasjon til å løse selv de mest utfordrende tekniske problemene. Einar er kjent for sin hands-on tilnærming til arbeidet sitt; han er den som ikke nøler med å gå inn i tekniske mysterier for å sikre at kraftverket fungerer som det skal.

Einar Halvorsen

Velkommen!

Nå har Eivind og Einar jobbet to måneder hos oss og vi forstår ikke helt hvordan det var uten dem.

For de som er innom kontoret vårt av og til, kom gjerne å slå av en prat. Ellers er de også å finne på reise rundt til de ulike kraftverkene og prosjektene våre i tiden fremover.

Vi ønsker dem hjertelig velkommen og gleder oss til at flere av dere får bli kjent med dem.

Artikkelen er publisert mai 6, 2024.